top of page

Anja Snauwaert

Naast haar studies bedrijfsmanagement en decennia-lange ervaring in de horeca, heeft Anja een continue interesse in mode, kunst en architectuur. Ook was ze altijd al een voorstander van natuurlijke en gezonde voedingsgewoonten, bij gelegenheid aangevuld met een lekker wijntje. Haar aanstekelijke enthousiasme en lach zorgt ineens voor een zalig thuisgevoel.

IMG_2713_heic_edited.jpg

Eric Maes

Na zijn studies handelswetenschappen werkte Eric bijna een decennium lang in het familiebedrijf -een pionier in voedingssupplementen- achtereenvolgens in de aankoop-en marketingafdeling, hetgeen hem maakte tot een bezetene autodidact omtrent een gezonde voedings- en levensstijl en natuurlijke producten. 

Samen met het experimenteren van verschillende artistieke disciplines, ontdekt Eric zijn passie in de keuken, waarbij hij zichzelf omschoolt tot Chef kok en zich specialiseert als Pizzaiolo in Napels. 

Zijn fascinatie voor de natuurlijke oerkracht "vuur", maakte de keuze voor een authentieke houtoven en grill evident.

Rocco Eats Logos NEG_Logo 5.png

Rocco Eats

Met Rocco Eats presenteren Eric en Anja een (h)eerlijke keuken, gericht op kwalitatieve ingrediënten, lekker en puur klaargemaakt en gepaard met de betere wijnen en bieren. 
De gerechten wisselen naargelang de aanvoer door onze leveranciers en het seizoen en worden klaargemaakt op de houtskoolgrill of in de authentieke houtoven.
Als kustmensen hebben we een voorliefde voor gerechten op basis van vis en schaaldieren, maar ook groenten en vlees hebben hun plaatsje op de menukaart.

IMG_2785_HEIC_edited.jpg
bottom of page